BSO | voor- en naschoolse opvang Sjoepkar
Onze naam Sjoepkar is een Limburgs woord voor kruiwagen. De 'sjoepkar' die je nodig hebt om succesvol door het leven te gaan. Die 'sjoepkar' van uw kind vullen wij in onze buitenschoolse opvang.  
     

Sport buitenschoolse opvang Sjoepkar is de plek waar de behoefte van het kind centraal staat. Het kind moet zich in de vrije tijd kunnen ontwikkelen in zijn/haar eigen tempo. Sport buitenschoolse opvang Sjoepkar is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Sport buitenschoolse opvang Sjoepkar werkt met basisgroepen en gediplomeerde begeleiders.

 
Basisschool de Verrekijker in Amstenrade bied ons veel ruimte. Onze opvangruimte hebben we op een gezellige manier ingericht, zodat de kinderen zich er prettig voelen en er volop kunnen spelen (met lego, blokken), maar ook aan tafel kunnen zitten en een gezelschapsspel kunnen doen. Voor onze sportactiviteiten maken wij gebruik van de kleutergymzaal in de school, de voetbal/basketbalkooi achter de school en het ruime schoolplein. In overleg kunnen wij ook gebruik maken van de voetbalvelden van VVA en van de grote gymzaal in de Koeteleboet. Deze combinatie van binnen- en buitenruimte zorgt ervoor dat wij een divers en compleet sportaanbod kunnen aanbieden.
 
 
We starten de dag met samen gezellig ontbijten. Wanneer de school uit is, komen de kinderen naar de BSO ruimte (of worden uit de klas gehaald door de begeleiders) en wordt er gezamenlijk aan tafel iets gegeten (fruit, yoghurt, soep). Aan tafel krijgen de kinderen de kans te vertellen over hun dag. Dagelijks gaan we met de kinderen sporten. Te denken valt dan aan bijv. voetballen, gymmen in de gymzaal, verschillende tikspellen, maar ook bewegen op muziek.
Ook proberen we elke dag met de kinderen een frisse neus te gaan halen. Als een kind niet wil sporten, hoeft het zich niet te vervelen. Onder professionele begeleiding kan het kind ook knutselen, gezellig een boekje lezen of huiswerk maken.
 

Openingstijden
Sport buitenschoolse opvang Sjoepkar is geopend op:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:00 - 9:00 uur en van 15:00 - 19:00 uur
Woensdag van 7:00 - 9:00 uur en van 12:30 - 19:00 uur
Tijdens vakanties zijn wij geopend van 7:00 - 19:00 uur op onze locatie in Merkelbeek.

Sjoepkar Sport Buitenschoolse Opvang Amstenrade
Gyselaar 80 * 6436 AZ AMSTENRADE
Telefoon: 06-24517533 * E-mail: amstenrade@sjoepkar.nl
BSO LRKP Amstenrade: 297280375

 
Voor meer informatie kijk op: www.sjoepkar.nl